Een nieuw jaar vol activiteiten……

Het jaar 2017 is begonnen en we zitten weer vol met allerhande mooie plannen voor nieuwe en gebruikelijke activiteiten. Het zal weer een actief jaar worden denken we.

We beginnen het jaar met een geplande “verkenningsreis” naar Gambia, waarbij we ook ons project van de Primary School in Serekunda willen afronden. Als het een beetje meezit kunnen we een compleet afgebouwde en ingerichte Bethel School overdragen aan de leden van de Bethel Church Community. We hebben het plan om alle schoolkinderen een leuke surprise te geven, die door een aantal vrijwilligers in elkaar gezet is met materialen van een gulle marktkoop-man en een paar leveranciers die ons ondersteunen. Dank aan allen die hieraan bijdroegen. We hopen dat we een leuk en geslaagd openingsfeest mogen maken. Het bestuur is voornemens om een herdenkingsposter met logo van de Stichting aan te bieden aan het Schoolbestuur.

Tijdens de verkenningsreis proberen we met de groep een nieuw project te bekijken, waar we dan de bevolking van Gambia mee kunnen helpen, naast onze gebruikelijke bezoekjes.

Verder zullen we in de loop van het jaar weer bezig gaan met de gebruikelijke markt-activiteiten, zoals een boekenmarkt met Lente Fair op 8 april in de voormalige Voorhofkerk te Pesse, een Fancy Fair en misschien wel weer een Kerstmarkt bij de Noorder Lichtjesparade. Als het wederom lukt om voldoende vrijwilligers bij elkaar te krijgen gaan we fruitplukken in de polder en daarnaast en ook er tussendoor houden we een aantal wervings- en informatie-campagnes in de regio. Het werkgebied hiervoor zal worden uitgebreid. En wie weet komen er nog meer leuke initiatieven los.

We houden u van onze acties op de hoogte, dus blijft u vooral onze publicaties in het oog houden! En u weet het…..uw hulp kunnen we hierbij altijd goed gebruiken, zowel met de inzet bij activiteiten als met een geldelijke bijdrage.