Fancy Fair 2017: “bouwen voor Bulock”.

Het Medisch Centrum voor Bulock krijgt gestalte! De bouw vordert al aardig, de muren staan er en de voorbereidingen voor de dakconstructie zijn in volle gang. Maar…….. de financiering is nog niet rond. We hebben nog wel een fikse bijdrage nodig om hetb geheel af te kunnen maken. U mag natuurolijk wel van ons verwachten, dat we het geld op een juiste wijze investeren; we gaan enerzijds voor kwaliteit van de bouw, maar dan wel met daarbij de gedachte, dat we “zoveel mogelijk waar voor ons geld” willen verkrijgen!

IMG-20170709-WA0001   m17

Nou voor u is er dan een kans om in die lijn van “zoveel mogelijk waar voor uw geld” te komen bijdragen aan de bouw, door op onze jaarlijkse Fancy Fair uw aankopen te doen! Want er zijn weer hele mooie produkten te koop tegen aantrekkelijke prijzen! En wat is er nu mooier, dan dat uw aankopen ook nog een investering opleveren voor het goede doel? Een prachtige win-win-situatie toch…?

Deze pracht kans komt u toch benutten op zaterdag 30 september a.s.op Plein Hoofdstraatkerk?   We bieden onze waren aan vanaf 10.00 uur tot aan 16.00 uur ‘s middags!   Er is van alles in de aanbieding: naast de gebruikelijke boekenmarkt, knieperties, bloemstukjes en tweede handsmarkt, bieden we deze dag overheerlijke appels en peren, maar ook streekprodukten uit Drenthe aan! Dus een pracht kans voor u om mee te helpen bouwen…..!

                       We kijken uit naar uw komst…!!