Gambiaanse Kerkdienst in Berghuizen / Koekange.

gambia-dienst 2019 In mei 2018 reisde een groep van 18 personen vanuit Berghuizen en omgeving naar Gambia. Zij brachten daar een bezoek aan verschillende projecten die Stichting de Regenboog voor Gambia uit Hoogeveen daar ondersteunt of heeft opgezet. Ook kwamen ze daar in contact met de bevolking, bezochten zij daar markten en een apenpark en aaiden zelfs een echte krokodil.

De groep werd geconfronteerd met weinig scholing, armoede, open riolen en schrijnende toestanden in de gezondheidszorg. Maar ook leerden ze de Gambianen kennen als een blije, vrolijke, trotse, gastvrije bevolking.

 Tijdens de kerkdiensten, die daar overigens meer dan 3 uur duren!!!, zie je veel blijdschap en dankbaarheid. En van zo’n soort kerkdienst willen wij u ook laten genieten. Het thema zal zijn: ‘Gambia: een goed gesprek’. We beloven wel dat we ons aan de Nederlandse lengte van een kerkdienst zullen houden.

Laat je verrassen tijdens deze ‘Gambiaanse kerkdienst’ op zondag 20 januari 2019 om 10.00 uur in de Gereformeerde Kerk Berghuizen, aan de Berghuizen 20, 7961LT Ruinerwold. De opbrengst van de collecte gaat naar een nieuw project van de Stichting Regenboog voor Gambia: de bouw van een basisschool. Deze Stichting heeft al verschillende, mooie projecten op  mogen zetten, waaronder een school en een medische post. Maar hulp blijft nodig!!!

U komt toch ook?