Grote verlotingsactie

De Stichting De regenboog voor Gambia houdt een grote verlotingsactie!   En we hebben  een geweldige prijzenpot, waarin naast diverse lekkernijen (10x heidekoek) en 5x waardebonnen (bij de slager) ook 2x een “diner voor twee” en 4x een gevulde boodschappenmand is te winnen! Een kostbare messenset en 10x een prachtig boek behoren eveneens tot het prijzenscala. Maar de topper is toch wel de complete                        reis (incl hotel) voor één persoon naar Gambia!!!!!

Dat is toch wel even de moeite van het kopen van een lot (of meer) waard!  De loten kosten slechts € 5,00 per stuk, dat kan de drempel niet zijn,  want bovendien: de opbrengst is geheel bestemd voor onze projecten in Gambia, 100% !!!                      Met dank aan de sponsoren, die de prijzen ter beschikking stelden.

Dus……. mocht u interesse hebben en daarmee onze Stichting financieel willen steunen: bel snel even met de leden van het bestuur van de Stichting:                     John en Betty Ettema tel. 0528-272719 of Wim en Leny Annen tel. 0528-265003!!!

Reageer vóór 27 oktober 2014, want de toewijzing van de prijzen wordt verricht door  notaris Van Linge middels een trekking op 31 oktober 2014, waarna de prijswinnaars persoonlijk worden ingelicht, welke prijs er op (één van) hun lot(en) is gevallen!!! Dit is dus geen “gokje”, want er is altijd een winnaar!!!!!    Hebt u niets gewonnen………?      Dan wint in ieder geval het project in Gambia!

Voor de verloting is vergunning verleend door de Gemeente Hoogeveen onder nummer 14.0044458 dd. 06 oktober 2014.