Hulp in corona-tijd.

Op verzoek van Rev. Patrick Taylor van de Bethel Kerk heeft de Stichting een bijdrage gedaan aan de leverantie van zakken rijst, flessen olie en zakjes uien aan de arme mensen in het dorp Buffulato en de wijk rond de kerk in Serekunda. Een genoegen is het te zien, dat we daarin mogen meewerken aan een stukje verlichting in deze moeilijke periode. De dankbaarheid is groot en dit versterkt de band met de bevolking in deze omgeving. In Buffulato zijn geen voorzieningen, hier in de omgeving wil de Bethel Outreach Ministeries van dominee Patrick Taylor en zijn vrouw Jamesetta graag een nieuwe gemeenschap opbouwen met een school en een kerkje.

Op de foto’s zien we Patrick bij het uitdelen, de verstrekte goederen en hoe de bevolking de gekregen spulletjes mee naar huis neemt.

De Stichting heeft plannen in overweging om in de omgeving een (nieuwe) school te gaan bouwen. De locatie is reeds enkele malen bezocht en ideeën worden uitgewerkt. De Stichting is bezig voldoende (financiële) middelen hiervoor te verkrijgen.