Nieuwe activiteiten.

Vooraankondiging:

In het najaar willen we net als vorig jaar opnieuw een gezellige “diner-avond” organiseren.      We verwachten dat het weer een succes wordt! U krijgt via de mail een uitnodiging voor de inschrijving op dit spektakel!

Toneelavondje! Helaas is deze activiteit afgelast!!!!                          Zie bij “Nieuws”!

Hebt u zin in een leuk avondje uit? Ook dat kan bij onze Stichting. We hebben een leuk aanbod voor U: – een toneelvereniging uit de omgeving wil voor ons een avondvoorstelling geven-  en natuurlijk proberen wij hier weer een gezellig totaal avondje uit van te maken, waarbij wij het aangename en het nuttige met elkaar willen verbinden. Voor u een leuke humoristische avond met een verloting in de pauze, of misschien nog wel een kleine veiling…….. en voor de Stichting een leuke opbrengst om onze projecten mee te kunnen financieren! Ideale combinatie toch? We hopen uiteraard dat u zich zo snel mogelijk wilt inschrijven als gast voor deze avond.

Neem hiervoor even contact op met ons: John en Betty Ettema, telnr  272719;  Wim en Leny Annen, telnr  265003; of met Jetty en Klaas van Achteren, telnr 275639.   De datum en locatie: Wijkcentrum De Weideblik in Hoogeveen;  datum 28 maart 2020;  aanvang 20.00 uur.

Kerstpakketten inpakken!!!

In december 2019 kreeg de Stichting de vraag om bij de Firma Kruger Geschenken mee te helpen om Kerstpakketten in te pakken tegen een vergoeding. Op 12 december hebben er 14 vrijwilligers samen 725 pakketten ingepakt in zo’n twee uurtjes tijd. Dat heeft hetzelfde getal aan eurootjes voor de kas opgeleverd. Leuke bezigheid en mooie opbrengst. Bedankt aan alle vrijwilligers die dit hebben uitgevoerd!