Nieuwe akties, najaar 2015!

In nauwe samenwerking met de Aktiegroep Broodnodig, die voor een bakkerij in de Oekraine bezig zijn, willen we dit najaar een aantal akties opzetten. Uiteindelijk moet dit voldoende geld opleveren om de apparatuur van Broodnodig te verplaatsen naar  Novovolensk en daar te installeren, alsook om bij de Bethelschool in Serekunda te beginnen aan de bouw van de bovenverdieping. We hebben al een planning voor de navolgende akties: eerst beginnen we op 14 september tot eind oktober aan een fruitplukaktie: we willen hiervoor met een vijftigtal vrijwilligers peren en appels gaan plukken in de polder. Dan houden we weer een Fancy Fair op het plein voor de Hoofdstraatkerk. Maar nu doen we dat twee dagen: vrijdag 2 oktober van 14.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag 03 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens deze Fancy Fair wordt er ook een

                “Rondje om de kerk”

gehouden! Bent u nieuwsgierig gemaakt….? Kom dan maar eens langs en doe aan deze uitdaging mee!!! Het belooft een leuk festijn te worden, met leuke artikelen. Als laatste aktie gaan we op zondag 25 oktober in de Hoofdstraatkerk een kerkdienst organiseren, maar dan wel op Gambiaanse wijze!!!  Het zal een heel speciale ervaring zijn, zoals ook alle Gambia-gangers vóór u hebben ondervonden. Wilt u ook die speciale sfeer eens meebeleven? Kom dan op 25 oktober zo tussen half tien en kwart voor tien bij ons binnen voor deze viering! U bent van harte welkom!

Verder is het bestuur van de Stichting nog druk bezig met allerlei aktiviteiten rond de decembermaand en denken we al weer aan volgend voorjaar. U ziet, we doen er van alles aan, om onze doelen te verwezenlijken. Echter zonder uw hulp gaat het niet!

Dus we zien u graag bij onze evenementen, tot dan!!