Ondersteuning

U kunt natuurlijk op allerlei manieren onze doelstellingen meehelpen te verwezenlijken. Allereerst door gewoon mee te doen met alle acties die worden uitgezet. En dan kunt u natuurlijk ook onze aandelen-actie ondersteunen of gewoon een bijdrage storten. Het staat u natuurlijk altijd vrij om onze Stichting financieel te ondersteunen met een (voor de inkomstenbelasting aftrekbare) gift. Tevens zijn wij ook op zoek naar personen en/of bedrijven die als sponsor ons willen ondersteunen. Regelmatig verzenden wij goederen voor allerhande projecten naar Gambia via  een bevriende Stichting uit Hoogeveen, “Goods for Gambia”, die daar een depot hebben opgezet. Zij zorgen dan dat de spullen bij de geadresseerde terechtkomen of worden afgehaald. Misschien vindt u het een leuke gedachte om een transportzending te financieren? Ook sponsoring door het ter beschikking stellen van allerhande goederen is een mogelijkheid tot ondersteuning. Neem voor de benodigde goederen even vooraf contact op met ons, dan krijgt u van ons nadere info omtrent de afhandeling. Dit kan zijn, dat wij de goederen verzenden voor een doel, of dat wij het trachten te verkopen (via marktplaats of op de markten, om hiermede fondsen te verwerven voor onze doelen. Er valt te denken aan (baby-/kinder-)kleding, medicijnen en verbandmiddelen, schoolspulletjes (van potloden tot apparatuur/ van papier tot meubilair) en allerlei spullen, die voor ons in het dagelijkse gebruik heel gewoon zijn: schoonmaakspullen, gereedschap (zowel hand- als op batterij),  gebruiks-voorwerpen, (kinder-)speelgoed etc.

Wij zijn bereid voor bedrijven hiervoor in de plaats een vermelding en/of logo te plaatsen op een “sponsor-pagina” of zelfs een leuk verhaaltje op de web-site en Facebook-pagina.

Dus…….er zijn genoeg redenen om mee te bouwen aan onze doelen in Gambia. Of gewoon een bijdrage te leveren aan de verbetering van de omstandigheden waarin veel goede initiatieven van de mensen in Gambia smoren vanwege gebrek aan middelen.

Neemt u even contact met ons op? Wij willen u graag te woord staan.

Telnrs:  Wim en Leny Annen   0528 – 265003    of                                                                         John en Betty Ettema  0528- 272719

e-mail:  info.deregenboogvoorgambia@gmail.com

Onze nummers: KvK Groningen – 57048339 / RSIN: 8524 17 093                                                Ons bankrekeningnummer:  NL 75 INGB 0000708807