Verkenningsreizen naar Gambia

De Stichting de regenboog voor Gambia organiseert verkenningsreizen naar Gambia voor iedereen, die wel eens kennis wil maken met dit prachtige land of

algemeen21   OLYMPUS DIGITAL CAMERA   IMG_0579[1]

haar klimaat, natuur, cultuur en zeker haar bevolking wil leren kennen met een groep geinteresseerden en dit alles in een ongedwongen sfeer. We organiseren een volledige reis met inbegrip van excursies naar diverse mooie plekjes, maar ook bezoeken aan projecten die reeds zijn uitgevoerd aldaar, met name door de stichtingen uit Hoogeveen. En met een beleefdheidsbezoek aan een echte compound (leefgemeenschap) gaat u weer naar huis terug met een schat aan diepe indrukken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA       IMG_0809[1]       IMG_0509[1]

In een “nutshell” van een week heeft u een complete indruk gekregen van een land met ongekende mogelijkheden. Als die maar, met hulp, worden aangeboord en ontwikkeld. Daarentegen zullen de gastvrijheid en de leefwijze van de Gambianen u tot in lengte van dagen bijblijven.

Wilt u deze uitdaging aangaan en met ons samen het land leren kennen?                                     Bel of mail ons dan:

Wim en Leny Annen: telnr  0528 – 265003;   John en Betty Ettema: telnr 0528-272719;

e-mail:  info.deregenboogvoorgambia@gmail.com