Voortgang van de bouw van het MC Bulock.

IMG-20170522-WA0001 dec 2017 feb 2018 jan 2018 jul 2017  sept 2017In deze pagina willen we u op de hoogte houden van de voortgang van de bouw van het Medisch Centrum in Bulock. Uiteraard zal er geregeld controle zijn vanuit de Stichting op de kwaliteit en de vorderingen van de bouw van het MC. Ook de fondswerving zal scherp in de pas moeten lopen met de voor de bouw benodigde middelen. Dus het is dringend gewenst het proces goed te begeleiden.

Rappe mannen daar in Bulock….

Bij een eerste bezoek aan de bouw van het Medisch Centrum werd al snel duidelijk, dat de mensen in Bulock haast hadden met het realiseren van hun geneeskundige hulp. Er werd enorm hard gewerkt en de bouw vorderde al zeer snel. De eerste contouren werden zichtbaar…..

De eerste stappen.

Na een eerste ontmoeting met de bevolking tijdens de verkenningsreis in februari 2017 is direct met de bouw gestart. Immers was de grond reeds ter beschikking en al “bouw-rijp” gemaakt.  Er was al een bouw-comité ingesteld onder de controle van het Bulock Development Comittee. Er werden al snel contacten gelegd met de beoogde aannemer en de tekeningen en contracten opgesteld. Ook afspraken over de benodigde vergunningen en de uitvoering na de oplevering werden al spoedig vastgelegd. Mede dank zij de voortreffelijke hulp van Omar Sey en Penda. De bevolking van Bulock had er echt zin in om hier een prachtig stukje werk af te leveren. Dus…….aan de slag.

DSC_0129    IMG_1115    mei 2017