Winkel

De Stichting had een eigen “Gambia – shop” geopend, waarin we naast origineel Gambiaans houtsnijwerk ook boeken, huishoudelijke spullen en nog meer wilden aanbieden wat nog bruikbaar is. De opbrengst hiervan kwam volledig ten goede aan de projecten van de Stichting.

DSC02593  Opening op 25-05-2013    Helaas sluiting per mei 2014.

De winkel draaide op ingebrachte artikelen van gulle gevers. De inbreng van de spullen moest gratis zijn, er mogen geen kosten voor de Stichting uit voortvloeien.Het pand wordt om niet aan de Stichting in gebruik gegeven, en de kosten voor de benodigde nutsvoorzieningen worden betaald. Er was een groep vrijwilligers die de winkel ging draaien. Zo waren de kosten tot een minimum gereduceerd en was er een maximale bijdrage voor de projecten van de Stichting.

DSC02576  Een kijkje in de winkel

Het houtsnijwerk komt uit Gambia en is uniek. Er zijn velerlei artikelen in het aanbod, waaronder vele dieren (zoals aapjes, papegaaien, schildpadjes, olifanten en veel meer), maar ook beeldjes (van klein tot groot), maskers, huishoudelijke artikelen ( schalen, plankjes) en muziekinstrumenten (djambees, balofoons, kalebassen) . Alle stukken zijn uit een stuk gesprokkeld hout met de hand vervaardigd en zeker de moeite waard om te dienen als decorstuk of simpelweg als een leuk en origineel kadootje. Wij kunnen u zelfs helpen aan een idee voor leuke kerstgeschenken.

DSC02612   Het assortiment houtsnijwerk

Er is voor iedereen wel iets van de gading. En dan is er uiteraard genoeg keuze voor u in de speelgoedhoek, muziekhoek of huishoudelijke artikelen.

Ons adres was: De Vos van Steenwijklaan 1 (t.o. van EchtenCollege – oude MAC)                Helaas is de winkel per einde april weer definitief gesloten. Hebt u toch nog interesse: Neem dan contact op met John Ettema,                                                                                           telefoonnummer: 0528 – 272719 of 0625342569.